Ünnepi konferencia

Idén ünnepli egyesületünk a 25. évfordulóját.

Ebből az alkalomból szervezzük meg október 22-ére – A dadogás elfogadásának nemzetközi világnapjára – jubileumi konferenciánkat, melynek a DADOGÁS A-tól Z-ig címet választottuk. A címválasztás apropója, hogy a mostani esemény nem csak a szakmának szól, hanem kifejezetten várjuk az érintett dadogókat, illetve hozzátartozóikat is. Nekik külön résszel készülünk (Harmadik rész), valamint lehetőséget szeretnénk biztosítani arra, hogy kötetlenül tudjanak beszélgetni logopédusokkal és pszichológusokkal a konferencia helyszínén. Emellett a Katyi-teremben végig izgalmas interjú videókat láthatnak neves dadogókkal a konferencia résztvevői.

Másik aktualitása a címnek, és ez egyben újdonság, hogy a konferencia szakmai részében helyet biztosítunk a pszichológia tudományának is ( Második rész), ezzel nyitva a pszichológia felé, jobb esetben megerősítve a két szakma kapcsolatát.

Ne feledjük, ahhoz,hogy a dadogás ellátásának még magasabb, minőségibb szinten történhessen meg itthon: szükségünk van szakemberekre, intézményekre, egyesületekre, de rátok is, kedves érintettek!

A konferenciára érintetteket, logopédusokat, pszichológusokat, logopédus hallgatókat és pszichológus hallgatókat várunk! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérünk Benneteket, hogy akkor jelentkezzetek, ha tényleg el tudtok jönni, illetve, ha mégsem, időben mondjátok le emailben!

Részletes program Jelentkezés