Hogyan bánj velem?

Esemény adatai

Időpont: 2000. 09. 29. 00:00 - 23:59
Kategória: Szakmai konferenciák

Esemény leírása

Konferenciánk célja, hogy megvitassa a magyar-   országi felnőtt beszédhibások helyzetének, logopédiai ellátásának kérdéseit és bepillantást engedjen az európai önsegítő szervezetek életébe.

Egyesületünk a beszédhibások és a segítőik közötti párbeszéd, együttműködés, közös gondolkodás szellemében olyan munkacsoportok létrehozására törekszik, amelyek a beszédhibásokkal, a beszédhibásokért tevékenykednek.

Az egyéni boldogulás sikere érdekében fontos, hogy a beszédhibások öntevékenyen, a nekik legmegfelelőbb formában, színtereken kibontakoztathassák önmagukat, teljes életet élhessenek.

Szeretnénk, ha a konferencián létrejöhetne a hazai beszédhibások önsegítő társasága. Ennek jelentőségét az a tény is növeli, hogy a beszéd-, hang-, és nyelvi zavarban szenvedőknek hazánkban még nincs az érintettek által szervezett érdekvédelmi foruma.

A konferencia lehetővé teszi, hogy a fővárosi és vidéki tagszervezetekbe tömörült beszédhibások és segítőik felvethessék a megoldatlan problémáikat / pl. a felnőtt ellátás szervezeti formáinak kiépítése, a társadalombiztosítási finanszírozás megoldása /, megvitathassák helyzetüket és javaslatokat, ajánlásokat tegyenek gondjaik megoldására.