Januári DEMO-nap

Az októberre tervezett DEMO-napunk pótlása: január 20-ra Dr. Donauer Nándor neuropszichológust hívtuk meg. Előadásának címe: A korai reflex-éretlenségek hatásai a kognitív funkciókra a neuropszichológia szemszögéből.
   Témája a magzati, primitív reflexek időn túli fennmaradása és ezek gátlása a magasabb szintű mozgásos fejlődésmenetre, ezáltal a kognitív és az emocionális, szociális téren okozott negatív hatásai, felismerése, terápiája.
Az idegrendszeri érés ép fejlődésmenetének bemutatása és az ettől eltérő, de adekvát terápiás segítséggel második lehetőséget biztosító terápiás szemléletek közül egy ez a viszonylag kevéssé ismert, de alaposságában, eredményességében, szervezettségében, idői ráfordításban is optimális fejlesztés. Párhuzamosan az okokat és miérteket, hogyanokat is bemutatja.
   Szücsné Göblyös Erika ezután a látássérült gyermekek körében zajló INPP-terápiás útkereséseket, specialitásokat ismerteti.
Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a DEMO-napok tagtársaink és hallgatók számára INGYENESEK. A nem tagoknak 1000 Ft/ alkalom a részvétel. A az előadás előzetes email-es jelentkezéshez kötött  mindenki számára!
Időpont: 2017. január 20. péntek, 14.00-17.00
Helyszín: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39. Vakok Óvodája, Általános Iskolája Nádor-terem